TJÄNSTER

TEL 070-520 62 35

MEJL henrik@lidagard.com

VÅRA TJÄNSTER

LIDA GÅRD & MASKIN AB ERBJUDER TJÄNSTER SOM FÖRSÄLJNING, REPARATION OCH SERVICE AV FRÄMST JOHN DEERE, MEN ÄVEN MARKENTREPRENAD OCH KONTRAKTSUPPDRAG INOM JORDBRUK.

JORDBRUKET

Spannmålsodlingen drivs i samarbete med flera andra gårdar på Fogdö. Den sammanlagda arealen är ca 700 ha. Odlingen är i huvudsak inriktad på bröd-vete, maltkorn samt oljeväxter. Odlingen är certifierad enligt

IP-sigill.

SERVICE & REPARATION

I nybyggd uppvärmd verkstadslokal om 216 kvm golvyta med 5.50 meters takhöjd kan vi utföra service, reparationer och montering av lantbruks- och grönyte-maskiner med egen personal i samarbete med Bil & Traktor-service i Stigtomta AB. För fältarbeten har vi tillgång till en fullt utrustad verkstadsbuss.

FÖRSÄLJNING

Henrik Gustafsson arbetar som försäljare av John Deere lantbruks- och grönyte-maskiner åt Bil & Traktor i Stigtomta AB. Vi lagerför även vissa reservdelar samt erbjuder hämtlådetjänst av hela Bil & Traktors reservdels-sortiment.

ENTREPRENADUPPDRAG

Vi utför maskintjänster under alla årets säsonger. Under vintern erbjuder vi vinter-vägskötsel med snöröjning och

halkbekämpning. Vi utför också jordbruks-entreprenad så som sådd, sprutning, gödsling, tröskning samt betesputsning. Inom området markentreprenad utför vi grävning, lastning, lossning samt transporter.

Lida Gård & Maskin AB

Lida Gård, Fogdö

645 92 Strängnäs

Telefon: 0152-303 10

E-post: henrik@lidagard.com